Filtros : "Acta Alimentaria: an international journal of food science" Limpar

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  • Source: Acta Alimentaria. Unidade: ESALQ

    Subjects: HIGIENE DE ALIMENTOS, HORTALIÇAS FOLHOSAS, MANIPULAÇÃO DE ALIMENTOS, SEGURANÇA ALIMENTAR

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    • ABNT

      FERREIRA, M.R e SANTOS, Thiago Sugizaki dos e MAFFEI, Daniele Fernanda. Assessing Brazilian food establishments hygienic handling of leafy vegetables and their microbiological quality. Acta Alimentaria, v. 50, n. 2, p. 189–198, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1556/066.2020.00221. Acesso em: 01 maio 2024.
    • APA

      Ferreira, M. R., Santos, T. S. dos, & Maffei, D. F. (2021). Assessing Brazilian food establishments hygienic handling of leafy vegetables and their microbiological quality. Acta Alimentaria, 50( 2), 189–198. doi:10.1556/066.2020.00221
    • NLM

      Ferreira MR, Santos TS dos, Maffei DF. Assessing Brazilian food establishments hygienic handling of leafy vegetables and their microbiological quality [Internet]. Acta Alimentaria. 2021 ; 50( 2): 189–198.[citado 2024 maio 01 ] Available from: https://doi.org/10.1556/066.2020.00221
    • Vancouver

      Ferreira MR, Santos TS dos, Maffei DF. Assessing Brazilian food establishments hygienic handling of leafy vegetables and their microbiological quality [Internet]. Acta Alimentaria. 2021 ; 50( 2): 189–198.[citado 2024 maio 01 ] Available from: https://doi.org/10.1556/066.2020.00221
  • Source: Acta Alimentaria. Unidade: FZEA

    Subjects: PESCADO (QUALIDADE), CONSERVAÇÃO DE ALIMENTOS PELO FRIO, LULA

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    • ABNT

      LAPA-GUIMARÃES, Judite das Graças e FELÍCIO, Pedro Eduardo de e CONTRERAS-GUZMÁN, Emílio S. An alternative approach for improving freshness indices for squid (Loligo plei). Acta Alimentaria, v. 42, n. 3, p. 437-450, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1556/AAlim.42.2013.3.17. Acesso em: 01 maio 2024.
    • APA

      Lapa-Guimarães, J. das G., Felício, P. E. de, & Contreras-Guzmán, E. S. (2013). An alternative approach for improving freshness indices for squid (Loligo plei). Acta Alimentaria, 42( 3), 437-450. doi:10.1556/AAlim.42.2013.3.17
    • NLM

      Lapa-Guimarães J das G, Felício PE de, Contreras-Guzmán ES. An alternative approach for improving freshness indices for squid (Loligo plei) [Internet]. Acta Alimentaria. 2013 ; 42( 3): 437-450.[citado 2024 maio 01 ] Available from: https://doi.org/10.1556/AAlim.42.2013.3.17
    • Vancouver

      Lapa-Guimarães J das G, Felício PE de, Contreras-Guzmán ES. An alternative approach for improving freshness indices for squid (Loligo plei) [Internet]. Acta Alimentaria. 2013 ; 42( 3): 437-450.[citado 2024 maio 01 ] Available from: https://doi.org/10.1556/AAlim.42.2013.3.17
  • Source: Acta Alimentaria. Unidades: ESALQ, FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, LACTOBACILLUS, STREPTOCOCCUS

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    • ABNT

      PEREIRA, L. C et al. Lactobacillus acidophilus and bifidobacterium sp. in co-culture improve sensory acceptance of potentially probiotic petit-suisse cheese. Acta Alimentaria, v. 39, n. 3, p. 265-276, 2010Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1556/AALIM.39.2010.3.3. Acesso em: 01 maio 2024.
    • APA

      Pereira, L. C., Souza, C. H. B. de, Behrens, J. H., & Saad, S. M. I. (2010). Lactobacillus acidophilus and bifidobacterium sp. in co-culture improve sensory acceptance of potentially probiotic petit-suisse cheese. Acta Alimentaria, 39( 3), 265-276. doi:10.1556/AALIM.39.2010.3.3
    • NLM

      Pereira LC, Souza CHB de, Behrens JH, Saad SMI. Lactobacillus acidophilus and bifidobacterium sp. in co-culture improve sensory acceptance of potentially probiotic petit-suisse cheese [Internet]. Acta Alimentaria. 2010 ; 39( 3): 265-276.[citado 2024 maio 01 ] Available from: https://doi.org/10.1556/AALIM.39.2010.3.3
    • Vancouver

      Pereira LC, Souza CHB de, Behrens JH, Saad SMI. Lactobacillus acidophilus and bifidobacterium sp. in co-culture improve sensory acceptance of potentially probiotic petit-suisse cheese [Internet]. Acta Alimentaria. 2010 ; 39( 3): 265-276.[citado 2024 maio 01 ] Available from: https://doi.org/10.1556/AALIM.39.2010.3.3
  • Source: Acta Alimentaria. Unidade: FMRP

    Subjects: METANOL, ADOÇANTES, DIABETES MELLITUS, CAFÉ

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    • ABNT

      PORTARI, M. G. M. et al. Effect of the temperature and pH on methanol release in coffee brew sweetened with aspartame. Acta Alimentaria, v. 38, n. 3, p. 303-307, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1556/aalim.2009.0004. Acesso em: 01 maio 2024.
    • APA

      Portari, M. G. M., Mathias, M. G. M., Almeida, B. B., Marchini, J. S., & Jordão, A. A. (2009). Effect of the temperature and pH on methanol release in coffee brew sweetened with aspartame. Acta Alimentaria, 38( 3), 303-307. doi:10.1556/aalim.2009.0004
    • NLM

      Portari MGM, Mathias MGM, Almeida BB, Marchini JS, Jordão AA. Effect of the temperature and pH on methanol release in coffee brew sweetened with aspartame [Internet]. Acta Alimentaria. 2009 ; 38( 3): 303-307.[citado 2024 maio 01 ] Available from: https://doi.org/10.1556/aalim.2009.0004
    • Vancouver

      Portari MGM, Mathias MGM, Almeida BB, Marchini JS, Jordão AA. Effect of the temperature and pH on methanol release in coffee brew sweetened with aspartame [Internet]. Acta Alimentaria. 2009 ; 38( 3): 303-307.[citado 2024 maio 01 ] Available from: https://doi.org/10.1556/aalim.2009.0004
  • Source: Acta Alimentaria. Unidades: FZEA, ESALQ

    Subjects: CARNES E DERIVADOS, GALINHAS DE CORTE, CARNE MECANICAMENTE SEPARADA

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    • ABNT

      CONTRERAS CASTILLO, Carmen Josefina e TRINDADE, Marco Antonio e FELICIO, P. E. Physical and chemical characterisation of spent hens mechanically separated meat (MSHM) from the brazilian production. Acta Alimentaria, v. 37, n. 2, p. 283-291, 2008Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1556/aalim.37.2008.2.13. Acesso em: 01 maio 2024.
    • APA

      Contreras Castillo, C. J., Trindade, M. A., & Felicio, P. E. (2008). Physical and chemical characterisation of spent hens mechanically separated meat (MSHM) from the brazilian production. Acta Alimentaria, 37( 2), 283-291. doi:10.1556/aalim.37.2008.2.13
    • NLM

      Contreras Castillo CJ, Trindade MA, Felicio PE. Physical and chemical characterisation of spent hens mechanically separated meat (MSHM) from the brazilian production [Internet]. Acta Alimentaria. 2008 ; 37( 2): 283-291.[citado 2024 maio 01 ] Available from: https://doi.org/10.1556/aalim.37.2008.2.13
    • Vancouver

      Contreras Castillo CJ, Trindade MA, Felicio PE. Physical and chemical characterisation of spent hens mechanically separated meat (MSHM) from the brazilian production [Internet]. Acta Alimentaria. 2008 ; 37( 2): 283-291.[citado 2024 maio 01 ] Available from: https://doi.org/10.1556/aalim.37.2008.2.13
  • Source: Acta Alimentaria. Unidade: ESALQ

    Subjects: HORTICULTURA, ALIMENTOS, ALIMENTOS DE ORIGEM VEGETAL

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    • ABNT

      CANTARELLI, Paulo Roberto et al. Effect of acidification and fermentacion on the quality characteristics of canned mung bean (vigna radiata wilczec) sprouts. Acta Alimentaria, v. 23, n. 2 , p. 143-50, 1996Tradução . . Acesso em: 01 maio 2024.
    • APA

      Cantarelli, P. R., Nogueira, J. N., Gallo, C. R., & Vertoni, P. C. (1996). Effect of acidification and fermentacion on the quality characteristics of canned mung bean (vigna radiata wilczec) sprouts. Acta Alimentaria, 23( 2 ), 143-50.
    • NLM

      Cantarelli PR, Nogueira JN, Gallo CR, Vertoni PC. Effect of acidification and fermentacion on the quality characteristics of canned mung bean (vigna radiata wilczec) sprouts. Acta Alimentaria. 1996 ;23( 2 ): 143-50.[citado 2024 maio 01 ]
    • Vancouver

      Cantarelli PR, Nogueira JN, Gallo CR, Vertoni PC. Effect of acidification and fermentacion on the quality characteristics of canned mung bean (vigna radiata wilczec) sprouts. Acta Alimentaria. 1996 ;23( 2 ): 143-50.[citado 2024 maio 01 ]
  • Source: Acta Alimentaria. Unidade: ESALQ

    Subjects: PLANTAS CULTIVADAS, ALIMENTOS, ADITIVOS ALIMENTARES, CONSERVAÇÃO DE ALIMENTOS, ALIMENTOS DE ORIGEM VEGETAL

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    • ABNT

      NOGUEIRA, J N et al. Effect of calcium addition, acidification and fermentation on the quality characteristics of canned carrots (daucus carota l.). Acta Alimentaria, v. 23, n. 2 , p. 145-53, 1994Tradução . . Acesso em: 01 maio 2024.
    • APA

      Nogueira, J. N., Cantarelli, P. R., Gallo, C. R., & Matsuura, F. C. D. U. (1994). Effect of calcium addition, acidification and fermentation on the quality characteristics of canned carrots (daucus carota l.). Acta Alimentaria, 23( 2 ), 145-53.
    • NLM

      Nogueira JN, Cantarelli PR, Gallo CR, Matsuura FCDU. Effect of calcium addition, acidification and fermentation on the quality characteristics of canned carrots (daucus carota l.). Acta Alimentaria. 1994 ;23( 2 ): 145-53.[citado 2024 maio 01 ]
    • Vancouver

      Nogueira JN, Cantarelli PR, Gallo CR, Matsuura FCDU. Effect of calcium addition, acidification and fermentation on the quality characteristics of canned carrots (daucus carota l.). Acta Alimentaria. 1994 ;23( 2 ): 145-53.[citado 2024 maio 01 ]
  • Source: Acta Alimentaria. Unidade: ESALQ

    Subjects: ARMAZENAGEM DE ALIMENTOS, ALIMENTOS (CONTROLE DE QUALIDADE), EMBALAGENS DE ALIMENTOS

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RIBEIRO, M A A et al. Storage of canned shelled brazil nuts (bertholletia excelsa) effects on the quality. Acta Alimentaria, v. 22, n. 4 , p. 295-303, 1993Tradução . . Acesso em: 01 maio 2024.
    • APA

      Ribeiro, M. A. A., Regitano-D'Arce, M. A. B., Lima, U. A., & Nogueira, M. C. S. (1993). Storage of canned shelled brazil nuts (bertholletia excelsa) effects on the quality. Acta Alimentaria, 22( 4 ), 295-303.
    • NLM

      Ribeiro MAA, Regitano-D'Arce MAB, Lima UA, Nogueira MCS. Storage of canned shelled brazil nuts (bertholletia excelsa) effects on the quality. Acta Alimentaria. 1993 ;22( 4 ): 295-303.[citado 2024 maio 01 ]
    • Vancouver

      Ribeiro MAA, Regitano-D'Arce MAB, Lima UA, Nogueira MCS. Storage of canned shelled brazil nuts (bertholletia excelsa) effects on the quality. Acta Alimentaria. 1993 ;22( 4 ): 295-303.[citado 2024 maio 01 ]
  • Source: Acta Alimentaria. Unidade: FCF

    Subjects: CIÊNCIA DE ALIMENTOS, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      TENUTA FILHO, A. Fluorine removal during the production of krill paste and krill protein concentrates. Acta Alimentaria, v. 22, n. 4 , p. 269-81, 1993Tradução . . Acesso em: 01 maio 2024.
    • APA

      Tenuta Filho, A. (1993). Fluorine removal during the production of krill paste and krill protein concentrates. Acta Alimentaria, 22( 4 ), 269-81.
    • NLM

      Tenuta Filho A. Fluorine removal during the production of krill paste and krill protein concentrates. Acta Alimentaria. 1993 ;22( 4 ): 269-81.[citado 2024 maio 01 ]
    • Vancouver

      Tenuta Filho A. Fluorine removal during the production of krill paste and krill protein concentrates. Acta Alimentaria. 1993 ;22( 4 ): 269-81.[citado 2024 maio 01 ]
  • Source: Acta Alimentaria. Unidade: ESALQ

    Subjects: TOMATE, SEMENTES, AMINOÁCIDOS, CONSERVAS ALIMENTÍCIAS, SEMENTES

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CANTARELLI, Paulo Roberto e PALMA, E R e CARUSO, J G B. Composition and amino acid profiles of tomato seeds from canning wastes. Acta Alimentaria, v. 18, n. 1 , p. 13-8, 1989Tradução . . Acesso em: 01 maio 2024.
    • APA

      Cantarelli, P. R., Palma, E. R., & Caruso, J. G. B. (1989). Composition and amino acid profiles of tomato seeds from canning wastes. Acta Alimentaria, 18( 1 ), 13-8.
    • NLM

      Cantarelli PR, Palma ER, Caruso JGB. Composition and amino acid profiles of tomato seeds from canning wastes. Acta Alimentaria. 1989 ;18( 1 ): 13-8.[citado 2024 maio 01 ]
    • Vancouver

      Cantarelli PR, Palma ER, Caruso JGB. Composition and amino acid profiles of tomato seeds from canning wastes. Acta Alimentaria. 1989 ;18( 1 ): 13-8.[citado 2024 maio 01 ]

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